Bez masa

Bez masa

2190 Kč
  • Termín: 4. 11. 2019
  • Začátek kurzu: 17:00
  • Délka kurzu: 3,5 hodiny
  • Lektor: šéfkuchař Bistrotéky Valachy Lukáš Strnad
  • Cena: 2190 Kč/osoba
  • Počet účastníků kurzu: 14

Lukáš Strnad udává tón gastronomie Bistrotéky Valachy a ve škole vaření jste se s ním mohli potkat na Kurzu francouzské gastronomie nebo na Kurzu moderních i klasických omáček. Lukáš si portpí i na bezmasá jídla, které umí dovézt k dokonalosti. Nemusíte být nutně vegetariáni, abyste kouzlu bezmasých jídel také podlehli. 

  • Menu:

1.    Čočkový tabouleh (studený salát)
2.    Lilkový humus s arménským chlebem Lavaš (teplý chod)
3.    Letní čtyřzrný salát se sušeným žloutkem  (studený salát)
4.    Pečená sladká brambora se salátem z ředkviček, jablka, javorového sirupu a ořechů (teplý chod)
5.     Nudle Zelený Sen s pastou z kvašených sojových bobů, rýžovými nudlemi a s fava fazolky (teplý chod)