Česká kuchyně I 16. 1. 2024

Česká kuchyně I 16. 1. 2024

Informace o ceně: 2 490 Kč
  • Začátek kurzu: 16:30
  • Délka kurzu: 3-3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2490 Kč/osoba
  • Lektor: Přemysl Kos

Přemysl Kos má praxi v oboru gastronomie více než 17 let, z toho 8 let působil jako šéfkuchař. Pravidelně se účastní Mistrovství České republiky ve filetování lososa a působí jako lektor v Gril Weber akademie.

  • Menu:
  1. Dršťková polévka z hlívy ústřičné
  2. Pečená sekaná v bránici, bramborová kaše
  3. Trhaná hovězí líčka, koprová omáčka, pečená brambora s křepelčím vajíčkem
  4. Tlačené koláče