Chřest na talíři 29.4.

Chřest na talíři 29.4.

2190 Kč
  • Termín: 29. 4. 2019
  • Začátek kurzu: 17:00
  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Lektor: Tomáš Černý
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2190 Kč/osoba

Tomáš Černý je šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu a po sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice.

Menu:

  1. Salát ze zeleného chřestu s jablky, mátou, dresinkem z javorového sirupu a piniemi
  2. Smažený chřest s dušenou šunkou a sýrem Fontina
  3. Klasické risotto s chřestem, křupavým chlebem a masacarpone
  4. Dušená treska s chřestem, vongolemi, chorizem a malými bramborami