Čokoláda v hlavní roli

  • Termíny: 12. 8. 
  • Začátek kurzu: 17:00
  • Délka kurzu: 4 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2190 Kč/osoba
  • Lektor: šéfcukrářka Bistrotéky Valachy Tamara Adamčíková

Tamařinu cestu k cukrařině ovlivnila nejlepší cukrářka a kuchařka v její rodině - babička. Dnes Tamara udává tón cukrářských výrobků Bistrotéky Valachy, mezi kterými si svoji oblíbenost získaly právě dezerty z čokolády, poctivé záviny, věnečky, ale i francouzské dezerty. Naučte se dezerty pod vedením té nejpovolanější.

Čokoláda je jednou za základních ingrediencí v cukrařině a šéfcukrářka Tamara účastníkům kurzu představí její hojné využití i její zpracování. Tento kurz je speciálně navržený tak, aby si účastníci kurzu odnesli znalosti a postupy z přípravy čokolády k přípravě širokého portfolia dezertů.

  • Menu:
  1. Křehká tartaletka s čokoládovou pěnou a mangem
  2. Čokoládové lanýže
  3. Suflé s vanilkovou omáčkou
  4. Brownies s pečeným banánem
  5. Bezlepkový čokoládový řez

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE DÁRKOVÝ POUKAZ ZDE