Jiří Lhota působí v gastronomii již od roku 2007. Začínal jako kuchař v malém luxusním hotelu v Anglii. V současné době je lektorem ve škole vaření ve Fine Food Academy. Momentálně také působí jako nájemný kuchař v hotelu U Solné brány a také v Budějické Srdcovce. Při práci má nejraději různorodost, preciznost a kontakt s lidmi.
Thajsko Green Curry s kachnou a jasmínovou rýží
Sri-Lanka Beef curry s coconut rotti
Indie Butter chicken a basmati šafránová rýže s mátou a kešu
Malajsie-Thajsko Panang rybí curry
Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz
nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN:
Provozovatel: HP TRONIC, s.r.o,. náměstí Práce 2523, Zlín, 76001, IČ: 60323418, DIČ: CZ60323418, sp. zn. C 38954 vedená u Krajského soudu v Brně
GDPR kontakt: gdpr@valachy.cz | Zásady ochrany osobních údajů | Informace o souborech cookies |
PARTNEŘI