Degustace s vinařstvím Georg Breuer v Baru 1931!

Zveme vás na první degustaci vín v Baru 1931! Čeká vás ochutnávka šesti vzorků vína prémiového vinařství Georg Breuer, které získalo ocenění Nejlepší vinařství roku v Německu. Vína budou snoubena s několika druhy tapas připravené kuchaři Bistrotéky Valachy speciálně pro tuto akci, kterou si můžete vychutnat 19.1. v přízemí Obchodního domu Zlín, kde se bar nachází. O průvodní slovo se postará hlavní sommelier Bistrotéky Valachy Miroslav Sochora, na kterého se svým příběhem naváže zástupkyně vinařství Theresa Breuer, jež převzala vinařství ve svých 19. letech. Přijďte si vychutnat prémiové vzorky ryzlinků z oblasti Rheingau, která je touto královskou odrůdou nejvyhlášenější na světe.


Datum: 19. 1. 201913.00

Místo: Bar 1931

Cena: 395 Kč (platba na místě) – cena zahrnuje 90 minutovou degustaci s překladem a občerstvení v podobě tapas

Kapacita omezena: max. 40 míst

Rezervace: info@bistrovalachy.cz nebo na telefonním čísle 577 055 444 (minimálně 1 den předem)

 

O vinařství Georg Breuer

Německé prémiové vinařství Georg Breuer s mezinárodním renomé a oceněné titulem "Vinař roku" v kategorii "Vinařství s nejlepší kolekcí vín" pěstuje všechnu révu v organickém režimu bez chemie. Produkuje tak zralé hrozny bez velkého cukerného extraktu, který by s vyšším alkoholem potlačoval osobitost vína.

Typické tóny petroleje působí svěže nejen v mladých vínech, ale i ve vyzrálých vínech nejvyšší kvality. Hlavním cílem při výrobě vína s etiketou Georg Breuer je autentičnost vinaře a vyjádření terroiru.

K novému menu si budete moci vychutnat snoubená bílá vína Riesling z oblasti Reingau různých ročníků i tratí. Zajímavou kombinaci tvoří zejména hlavní chod: pečené jehněčí hřebínky s glazurovanou šalotkou a dýňovými noky s Riesling Rottland.

Akce se koná díky spolupráci se společností VinoVinoVino a Tomáši Matějíčkovi, který bude při slavnostním uvedení zajišťovat také překlad výkladu Theresy Breuer.

Více o vinařství na www.georg-breuer.com