České dezerty moderně

Termín:

  • úterý 25. 2. 2020, start 16:00

  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2190 Kč/osoba
  • Lektor: šéfcukrářka Bistrotéky Valachy Tamara Adamčíková

Objevte kouzlo francouzských dezertů z odpalovaného těsta pod vedením samotné šéfcukrářky Bistrotéky Valachy Tamary Adamčíkové, která udává tón cukrařiny napříč všemi provozy a nedá dopustit na poctivé suroviny, důraz na detaily a vztah k práci. 

  • Menu:
  1. Vanilkový věneček s ovocem
  2. Poctivý karamelový větrník
  3. Čokoládový banánek

 

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: