Dokonalá příprava zvěřiny

Termín:

  • středa 14. 10. 2020, start 17:00

  • Délka kurzu: 4 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2190 Kč/osoba
  • Lektor: Přemysl Kos

Přemysl Kos má praxi v oboru gastronomie více než 17 let, z toho 8 let působil jako šéfkuchař. Pravidelně se účastní Mistrovství České republiky ve filetování lososa a působí jako lektor v Gril Weber akademie. Již několik let vede svou vlastní restauraci.

  • Menu:
  1. Bažantí krém s houbovým knedlíčkem
  2. Srnčí hřbet s dýní, slaninovým trhancem a rakytníkovou omáčkou
  3. Na divoko pečené bažantí stehýnka s houbami, jemné žemlové knedlíčky
  4. Hruškový tarte tatin s karamelem

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: