Dokonalá příprava zvěřiny

Termín:

  • Připravujeme další termíny na rok 2024

  • Délka kurzu: 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2790 Kč/osoba
  • Lektor: Přemysl Kos

Přemysl Kos má praxi v oboru gastronomie více než 17 let, z toho 8 let působil jako šéfkuchař. Pravidelně se účastní Mistrovství České republiky ve filetování lososa a působí jako lektor v Gril Weber akademie. Nyní je šéfkuchařem Vita Sana clubu.

Menu:

  1. Bažantí krém s houbovými nočky
  2. Srnčí hřbet s dýní, slaninovým trhancem a rakytníkovou omáčkou
  3. Na divoko pečené bažantí stehýnka s houbami, špecle
  4. Hruškový tarte tatin s karamelem

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

Při  přímé rezervaci uveďte své jméno, příjmení, adresu trvalého bydliště, počet osob, e-mail, telefonní číslo. Kapacita je omezená, po dokončení rezervace vám bude vystavena zálohová faktura.

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN:

 

​​​​​​