Dokonalá příprava zvěřiny 14. 10. 2020

Dokonalá příprava zvěřiny 14. 10. 2020

 

  • Začátek kurzu: 17:00
  • Délka kurzu: 4 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2190 Kč/osoba
  • Lektor: Přemysl Kos

Přemysl Kos má praxi v oboru gastronomie více než 17 let z toho 8 let působil jako šéfkuchař. Pravidelně se účastní Mistrovství České republiky ve filetování lososa a působí jako lektor v Gril Weber akademie.

  • Menu:
  1. Bažantí krém s houbovým knedlíčkem
  2. Srnčí hřbet s dýní, slaninovým trhancem a rakytníkovou omáčkou
  3. Na divoko pečené bažantí stehýnka s houbami, jemné žemlové knedlíčky
  4. Hruškový tarte tatin s karamelem