Dokonalá příprava zvěřiny 30. 11. 2021

Dokonalá příprava zvěřiny 30. 11. 2021

Informace o ceně: 2 490 Kč

 

  • Začátek kurzu: 16:30
  • Délka kurzu: 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2490 Kč/osoba
  • Lektor: Přemysl Kos

Přemysl Kos má praxi v oboru gastronomie více než 17 let z toho 8 let působil jako šéfkuchař. Pravidelně se účastní Mistrovství České republiky ve filetování lososa a působí jako lektor v Gril Weber akademie.

  • Menu:
  1. Bažantí krém s houbovým knedlíčkem
  2. Srnčí hřbet s dýní, slaninovým trhancem a rakytníkovou omáčkou
  3. Na divoko pečené bažantí stehýnka s houbami, jemné žemlové knedlíčky
  4. Hruškový tarte tatin s karamelem