Houbařská sezóna

  • Termíny: 23. 8. 2020
  • Začátek kurzu: 16:00
  • Délka kurzu: 3 hodiny
  • Lektor: Tomáš Černý
  • Cena: 2490 /osoba

Tomáš Černý je šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu a po sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice.

Menu:

  • Čerstvé hovězí carpaccio s hřiby, meruňkami a křepelčími vejci
  • Houby smažené v těstíčku z brambor s česnekovou majonézou
  • Risotto s lokálními houbami, brzlíkem a žloutkem
  • Dušená treska s houbami, mušlemi a bramborami

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz


nebo OBJEDNEJTE DÁRKOVÝ NA VYBRANÝ TERMÍN: