Kurz Italské gastronomie 8. 12. 2024

Kurz Italské gastronomie 8. 12. 2024

Informace o ceně: 3 190 Kč
  • Začátek kurzu: 16:30 
  • Délka kurzu: 2,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 3190 Kč/osoba
  • Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se letos objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, jež získaly ocenění BIB GOURMAND.

Menu:

  1. Ukázka výroby čerstvé pasty
  2. Spaghetti Carbonara
  3. Linguine aglio olio, možno verze alle vongole
  4. Penne all´arrabbiata
  5. Rigatoni amatriciana
  6. Bazalkové pesto