Jarní zeleninový kurz

Termín:

  • pondělí 30. 3. 2020, start 17:00

  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2490 Kč/osoba
  • Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu a po sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice.

  • Menu:
  1. Jednoduchý hummus se zeleninou
  2. Okurková polévka
  3. Lilkový salát s koriandrem
  4. Chlebový salát panzanella s rajčaty, olivami a cibulí
  5. Gratinovaná cibule s pecorinem, lanýžovým olejem a arašídovou strouhankou
  6. Aromatický olej: příprava a technika 

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: