Kouzlo 5 druhů masa 22. 9. 2024

Kouzlo 5 druhů masa 22. 9. 2024

Informace o ceně: 3 290 Kč
  • Začátek kurzu: 16:30
  • Délka kurzu: 3 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 3290 Kč/osoba
  • Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se letos objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, jež získaly ocenění BIB GOURMAND.

  • Menu:
  1. Kuřecí stehna s limetkami a chilli alla diavola
  2. Klasický roastbeef pečený při 90 stupních
  3. Vepřová panenka s proscuittem a šalvějí alla saltimbocca
  4. Telecí plátek na víně s citrony a rukolou
  5. Polpettone s ricottou, mátou a římským kmínem s dušenou zeleninou
  6. Ratatouille