Kurz francouzské kuchyně

Termín:

  • připravujeme nový termín
  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2190 Kč/osoba
  • Lektor: šéfkuchař Petr Samsonek

Poznejte kuchyni skutečných gurmánů. Na kurzu francouzské kuchyně s šéfkuchařem Petrem Samsonkem si připravíte typické pokrmy pocházející z různých francouzských regionů. Začnete pozvolna se sklenicí kvalitního crémantu a dále vás čeká to nejlahodnější francouzské menu...

  • Menu:

Crémant: přípitek

  • Gougѐres: aperitivní pečivo, s tatarákem z lososa
  • Šneci na bílem víně s bylinkovým máslem
  • Francouzské kuře a la creme, glazovaná zelenina
  • Sýr Epoisse s perníkem
     

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz