Kurz francouzského venkova

Termín:

  • středa 24. 3. 2021, start v 16:30
  • čtvrtek 25. 3. 2021, start v 16:30
  • Délka kurzu: 3 – 4 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2290 Kč/osoba
  • Lektor: šéfkuchař Martin Piták

Martin Piták je zkušený kuchař s bohatými zkušenostmi, které sbíral mimo jiné v Brisbane (Austrálie) nebo španělské Valencii. V naší domovině pak působil v restauracích Noem Arch v Brně, byl šéfkuchařem v boutique hotelu Quisisana Palace a pět let vařil v Grand hotelu Pupp v Karlových Varech. Nyní působí v pivovaru Červený vlk na Božím Daru.

Poznejte kuchyni skutečných gurmánů. Na kurzu  si připravíte typické pokrmy z francouzského venkova. Začnete pozvolna se sklenicí kvalitního crémantu a dále vás čeká to nejlahodnější francouzské menu...

  • Menu:

Crémant: přípitek

  • Cibulová polévka z Normandie, toust zapečený s omáčkou mornay

  • Dušené kuře na víně se žampiony, slaninou a cibulkami, lyonské brambory
  • Ratatouille z Provence
  • Creme brulle

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz