Kurz japonské kuchyně

Termíny:

  • neděle 2. 2. 2019, start 16:00
  • neděle 24. 5. 2020, start 16:00

  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2190 Kč/osoba
  • Lektor: hobby kuchařka a milovnice Japonska Katarína Hlad

Lektorka tohoto kurzu má s japonskou kulturou několikaleté zkušenosti, které se neostýchá sdílet. Na tomto kurzu proniknete do tradiční gastronomie Japonců, vyzkoušíte si tradiční stolování. Nebude chybět ani přípitek v podobě známé japonské pálenky SAKÉ.

  • Menu:
  1. Polévka miso s tofu a wakame řasou
  2. Donburi: miska rýže s vepřovým masem s mrkví a pepřem
  3. Onigiri tuna-mayo: rýžový trojúhelník plněný tuňákem a majonézou, obalený v řase nori
  4. Tamago yaki: rolovaná vaječná omeleta
  5. Tsukemono: nakládaná okurka se zázvorem a nakládaná zelenina Momofuku
  6. Edamame: mladé sójové lusky s mořskou solí

 

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: