U žádné slavnostní události nesmí chybět pořádný dort. Jak ale upéct perfektně rovný a vysoký dort, dokonale potažený krémem, který zároveň i skvěle chutná?
Ukážeme si, že se správným postupem a prověřenými recepty to není žádná věda. Pod vedením cukrářky Lucie Cimburkové se naučíte vyrobit nejen skvělý čokoládový korpus se svěží malinovou a karamelovou náplní, ale především jak takový dort správně seskládat, aby byl hezky rovný, jak pracovat s jednotlivými druhy krémů i jak vytvořit perfektní čokoládové stékance z čokoládové ganache. V neposlední řadě si pak svůj dort můžete nazdobit čerstvým ovocem a květinami podle vlastní fantazie.
To vše v podání mladé cukrářky Lucie Cimburkové, která se pečení věnuje řadu let. Své dorty a zákusky dodávala do několika brněnských podniků. Nyní se věnuje především svatebnímu pečení a pečení na zakázku.
Menu:
Naučíte se:
Každý účastník si odnese: