Kurz populárních dezertů

  • Termín: 19. 11. 2019 – kurz je plně obsazen
  • Začítek kurzu: 17:00
  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny 
  • Cena: 2490 Kč/osoba
  • Lektor: Tomáš Černý

 

Tomáš Černý je šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu a po sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice.

Menu:

  1. Tiramisu
  2. Čokoládový mousse
  3. Panna cotta
  4. Cukrářský krém
  5. Bigne
  6. Créme brulée 

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz

Zaujal vás tento kurz? Odebírejte novinky a buďte v obraze, jaké další kurzy připravujeme.