Kurz Steaků a omáček 11. 11. 2024

Kurz Steaků a omáček 11. 11. 2024

Informace o ceně: 3 290 Kč
  • Začátek kurzu: 16:30
  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 3290 Kč/osoba
  • Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu a po sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice.

  • Menu:
  1. Hovězí filet neboli biftek
  2. Pepřová omáčka
  3. Král steaků mezi šéfkuchaři – vysoký roštěnec
  4. Holandská omáčka a její alternativy
  5. Flap steak – neznámý steak s názvem Bryndáček
  6. Máslová omáčka s lanýžem
  7. Cajunské brambory
  8. Míchaný listový salát s granátovým jablkem a medovým dresinkem