Kurz Thajské kuchyně I 23. 6. 2024

Kurz Thajské kuchyně I 23. 6. 2024

Informace o ceně: 3 290 Kč
  • Začátek kurzu: 16:30
  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 3290 Kč/osoba
  • Lektor: šéfkuchař Antonín Bradáč

Antonín Bradáč působí od roku 2007 do součastnosti jako Executive Chef, Central – Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division  Food Service Equipment. Může se pochlubit mnoha kulinářskými oceněními. K jeho největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku. 

  • Menu:
  1. Polévka - Tom Kha Kung – Pálivá polévka s krevetami, kokosovým mlékem a galangou
  2. Phad Thai Gung Sod - Thajské nudle
  3. Předkrm - Pla Salmon – Thajský salát s lososem a citronovou trávou
  4. Hlavní jídlo - Gaeng phed ped yang – Červené kari s kachnou,  liči a thajským lilkem, jasmínová rýže
  5. Dezert - Kao niaw ma muang – Lepivá kokosová rýže s mangem a mungo fazolky