Kurz thajské kuchyně III.

Termíny:

  • neděle 14. 6. 2020, start 16:00 

  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2990 Kč/osoba
  • Lektor: šéfkuchař Antonín Bradáč

Antonín Bradáč působí od roku 2007 do součastnosti jako Executive Chef, Central – Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division  Food Service Equipment. Může se pochlubit mnoha kulinářskými oceněními. K jeho největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku. 

  • Menu:
  1. Polévka s rýžovými nudlemi, pak-choi, masovými knedlíčky a bylinkami 
  2. Předkrm - Pálivý salát s hovězím pupkem, chilli, koriandrem a mátou
  3. Hlavní jídlo - Smažené jarní závitky s krevetami, mungo klíčky, rýžovými nudlemi a zeleninou, sladkokyselá omáčka s chilli
  4. Pečený mořský vlk v solné krustě s citronovou trávou a limetovými listy, zelené kari s hráškem, lilkem a cuketou, jasmínová rýže

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA: rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN:

 

Šéfkuchař Tonda účastníkům kurzu vysvětluje s jakými surovinami se v průběhu kurzu bude pracovat, kde je sehnat a čím jsou typické.

Tondův pomocník Lojza se intenzivně věnuje účastníkům kurzu, kteří objevují kouzlo thajské kuchyně.

 

Kurz thajské kuchyně I.a II. pokračuje v podobě Kurzu thajské kuchyně III. – buďte u toho!

Šéfkuchař Tonda a jeho pravá ruka Lojza jsou oblíbenou kuchařskou dvojkou v naší Kuchařské škole. Není divu – v kuchyni jsou jako doma.