Kurz Thajské kuchyně II. 1. 9. 2024

Kurz Thajské kuchyně II. 1. 9. 2024

Informace o ceně: 3 290 Kč
  • Začátek kurzu: 16:30
  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 3290 Kč/osoba
  • Lektor: šéfkuchař Antonín Bradáč

Antonín Bradáč působí od roku 2007 do součastnosti jako Executive Chef, Central – Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division  Food Service Equipment. Může se pochlubit mnoha kulinářskými oceněními. K jeho největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku.

  • Menu:
  1. Čerstvé jarní závitky s krevetami, nudlemi a koriandrem
  2. Tom Yum Kai – Pálivá polévka s kuřecím masem, citrónovou trávou a rýžovými nudlemi
  3. Batátové nudle s vepřovým masem, shitaké, mungo klíčky a zázvorem
  4. Kuřecí Satay, omáčka s kokosovým mlékem a ořechy, jasmínová rýže