Kurz thajské kuchyně III. 6. 12. 2020

Kurz thajské kuchyně III. 6. 12. 2020

2990 Kč
  • Začátek kurzu: 16:00
  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2990 Kč/osoba
  • Lektor: šéfkuchař Antonín Bradáč

Antonín Bradáč působí od roku 2007 do součastnosti jako Executive Chef, Central – Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division  Food Service Equipment. Může se pochlubit mnoha kulinářskými oceněními. K jeho největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku.

Menu:

  • Polévka s rýžovými nudlemi, pak-choi, masovými knedlíčky a bylinkami 
  • Pálivý salát s hovězím pupkem, čili, koriandrem a mátou 
  • Smažené jarní závitky s krevetami, mungo klíčky, rýžovými nudlemi a zeleninou, sladkokyselá omáčka s čili 
  • Pečený Mořský vlk v solné krustě s citronovou trávou a limetovými listy, zelené kari s hráškem, lilkem a cuketou, jasmínová rýže 
     

>> Objednat Dárkový poukaz ZDE