Kurz Valašské kuchyně

Termín:

  • středa 18. 9. 2024 od 16:30

  • Začátek kurzu: 16:30
  • Délka kurzu: 3 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2490 Kč/osoba
  • Lektor: šéfkuchař Resortu Valachy Josef Tydlačka

Šéfkuchař Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích a valašský rodák Josef Tydlačka se představí Bistrotéce Valachy s tradičními valašskými specialitami, mezi nimiž nemůže chybět kyselice, ovocné knedlíky a dojde i na tradiční výrobu halušek. 

Menu:

  1. Valašská kyselice
  2. Výroba halušek (brynza, zelí, klobása, špenát)
  3. Borůvkové knedlíky

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: