Kurz Výroby čokoládových pralinek

Termín:

  • středa 31. 1. 2024 od 16:30
  • úterý 13. 2. 2024 od 16:30
  • středa 27. 3. 2024 od 16:30

  • Délka kurzu: 3 hodiny 
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 3190 Kč/osoba
  • Lektor: cukrářka ​​​​​​Martina Kynstlerová

​Cukrářku Martinu Kynstlerovou můžete znát ze známého kulinářského televizního pořadu, kde se stala vítězkou mezi cukráři a pekaři. Lektorka Martina je státní úřednice a milovnice vaření, jako každá holka se motala v kuchyni kolem své maminky, kde sbírala zkušenosti. K pečení se dostala časem tím, že pekla pro své kolegy, svého manžela a syna. Je také autorkou kuchařky Sladce, slaně, boubelatě s 52 úžasně jednoduchými, ale neuvěřitelně dobrými recepty.

Pod vedením cukrářky Martiny Kynstlerové se naučíte správně temperovat čokoládu, vyrobit různé druhy náplní, ochutnáte nejeden druh belgické čokolády. Z kurzu si odnesete nejen krabičku plnou čokoládových bonbonů, ale i skvělou náladu.

​​​​Zaujal vás tento kurz? Ozvěte se nám a my vás zapíšeme na čekací listinu: rezervace@bistrovalachy.cz

​​nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: