Letní škola čepování piva

Dáte si hladinku, šnyt nebo mlíko?

Nevíte, o čem je řeč? Milovníkům piva netřeba představovat. Pro ostatní tady máme letní školu čepování piva, kde se dozvíte třeba o historii piva, jeho skladování, proč je důležitá čistota sklenic a jak může kvalitu piva ovlivnit výčepní. Pod vedením sládka Romana Šolce se naučíte umění čepování piva, které není na první pohled tak jednoduché, jak se někomu může zdát. 

  • Termín: 24. 7. nebo 21.8.
  • Začátek: v 17:00, předpokládaný konec 19:00
  • Kurz obsahuje: 8 půllitrů vlastnoručně načepovaného piva, občerstvení v podobě našeho tataráku s hranolky a chlebu s pivním sýrem
  • Cena: 950 Kč/osoba (cena zahrnuje dvouhodinový program, 8 půllitrů piva, obřerstvení a program)
  • Kapacita kurzu: 10 osob
  • Zarezervujte si své místo na rezervace@bistrovalachy.cz
  • Tip: pokud hledáte vhodný dárek pro někoho, kdo holduje pivu, tak je škola čepování piva je tou správnou volbou!