Letní škola grilování II

Termín: 

  • není vypsán žádný termín

  • Délka kurzu: cca 3,5 hodiny
  • Lektor: šéfkuchař Přemysl Kos
  • Cena: 2490 Kč/osoba

Přemysl Kos má za sebou téměř dvacetiletou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně ve Vita Sana Clubu. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu. 

Průběh kurzu:

Letní grilování se stalo jedním z nejoblíbenějších kurzů školy vaření, a tak si šéfkuchař Přemysl Kos připravil pokračování! I druhý díl kurzu proběhne venku na zahrádce Bistrotéky Valachy u zadního parkoviště OD Zlín, kde budou umístěny speciální grily i všechno potřebné vybavení. 

Menu:

  1. Uzený kapr, vejmrda (jablka s křenem)
  2. Celé kuře na pivu, aioli majonéza
  3. Selečí kýta nebo hřbet, salát z pečené cibule
  4. Grilovaný koláč s ricottou a sezónním ovocem
  5. Focaccia s rozmarýnem, pečená řepa s křenem, mačkaná dýně s chilli a koriandrem

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

​​​​