Letní škola grilování - Steaky na grilu 28. 5. 2024

Letní škola grilování - Steaky na grilu 28. 5. 2024

Informace o ceně: 2 690 Kč
  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2690 Kč/osoba
  • Lektor: Přemysl Kos 
  • Začátek kurzu: 16:30

Přemysl Kos má za sebou téměř dvacetiletou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně ve Vita Sana Clubu. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování – miluje nestandartní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu. 

Na kurzu se naučíte připravovat steaky z kvalitního masa od dodavatele Emifood, který dodává do vyhlášených restaurací Červený Jelen, Tři Knížata, Case de Carli či restaurace Mincovna.

  • Menu:
  1. Uzené vajíčko s Aioli majonézou
  2. Hamburger s karamelizovanou cibulkou a BBQ omáčkou
  3. Picanha roastbeef (květová špička)
  4. Rumpsteak
  5. Čokoládové brownies na grilu