Moderní odpalované těsto II

Termín:

  • středa 11. 9. 2024 od 16:30
  • pondělí 7. 10. 2024 od 16:30
  • středa 6. 11. 2024 od 16:30

  • Délka kurzu: cca 3 hodiny
  • Úroveň: pro začátečníky i pokročilé
  • Cena: 2690 Kč/osoba
  • Lektor: cukrářka Lucie Cimburková

Fúze české a francouzské cukrařiny ve třech různých zákuscích z odpalovaného těsta. Naučíme se, jak se takové těsto správně připravuje a vyzkoušíme si několik receptů na složitější i úplně jednoduché krémy, které s odpalovaným těstem skvěle fungují.

To vše v podání mladé cukrářky Lucie Cimburkové, která se pečení věnuje řadu let. Své dorty a zákusky dodávala do několika brněnských podniků. Nyní se věnuje především svatebnímu pečení a pečení na zakázku.

Menu:

  1. Eclairs s vanilkovým krémem a jahodovým rozvarem s bazalkou
  2. Čokoládový věneček s malinami
  3. Pistáciové choux au craquelin

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN:​​​​​