Moderní odpalované těsto

Termín: úterý 4. 10. 2022 od 16:30 - Vyprodáno

  • Délka kurzu: 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro začátečníky i pokročilé
  • Cena: 2190 Kč/osoba
  • Lektor: cukrářka Lucie Cimburková

Fúze české a francouzské cukrařiny ve třech různých zákuscích z odpalovaného těsta. Naučíme se, jak se takové těsto správně připravuje, jak si udělat božský slaný karamel a v neposlední řadě si vyzkoušíme několik receptů na složitější i úplně jednoduché krémy, které s odpalovaným těstem skvěle fungují.

To vše v podání mladé cukrářky Lucie Cimburkové, která se pečení věnuje řadu let. Své dorty a zákusky dodávala do několika brněnských podniků. Nyní se věnuje především svatebnímu pečení a pečení na zakázku.

Menu:

  1. Choux au craquelin plněné lískooříškovým krémem s praliné
  2. Věneček s makovým krémem a lemon curd
  3. Větrník se slaným karamelem

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz