Moderní odpalované těsto

Termíny:

  • úterý 7. 2. 2023 od 16:30 - Vyprodáno
  • středa 8. 2. 2023 od 16:30 - Vyprodáno
  • Délka kurzu: 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro začátečníky i pokročilé
  • Cena: 2490 Kč/osoba
  • Lektor: cukrářka Lucie Cimburková

Fúze české a francouzské cukrařiny ve třech různých zákuscích z odpalovaného těsta. Naučíme se, jak se takové těsto správně připravuje, jak si udělat božský slaný karamel a v neposlední řadě si vyzkoušíme několik receptů na složitější i úplně jednoduché krémy, které s odpalovaným těstem skvěle fungují.

To vše v podání mladé cukrářky Lucie Cimburkové, která se pečení věnuje řadu let. Své dorty a zákusky dodávala do několika brněnských podniků. Nyní se věnuje především svatebnímu pečení a pečení na zakázku.

Menu:

  1. Choux au craquelin plněné lískooříškovým krémem s praliné
  2. Věneček s makovým krémem a lemon curd
  3. Větrník se slaným karamelem

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

​​​​​