Moderní odpalované těsto

Termín:

  • středa 21. 2. 2024 od 16:30 
  • pondělí 11. 3. 2024 od 16:30
  • středa 24. 4. 2024 od 16:30 

  • Délka kurzu: 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro začátečníky i pokročilé
  • Cena: 2690 Kč/osoba
  • Lektor: cukrářka Lucie Cimburková

Fúze české a francouzské cukrařiny ve třech různých zákuscích z odpalovaného těsta. Naučíme se, jak se takové těsto správně připravuje, jak si udělat božský slaný karamel a v neposlední řadě si vyzkoušíme několik receptů na složitější i úplně jednoduché krémy, které s odpalovaným těstem skvěle fungují.

To vše v podání mladé cukrářky Lucie Cimburkové, která se pečení věnuje řadu let. Své dorty a zákusky dodávala do několika brněnských podniků. Nyní se věnuje především svatebnímu pečení a pečení na zakázku.

Menu:

  1. Choux au craquelin plněné lískooříškovým krémem s praliné
  2. Věneček s makovým krémem a lemon curd
  3. Větrník se slaným karamelem

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN:

​​