Blog

Naše šéfcukrářka Tamara peče se značkou ETA! Přinášíme vám její recept

 

Dýně - surovina, která je oblíbená po celém světě.     

Existuje spoustu druhů dýní a každá je vhodná na přípravu jiného jídla. Za zmínku stojí dýně Hokkaido, která je velmi oblíbená v českých domácnostech.  Nejtypičtějším jídlem z dýně pro Českou republiku je dýňová polévka. Je jednoduchá na přípravu a výsledek je skvělý! Dýně je vhodná jako příloha k hlavním chodům ve formě dýňovo-bramborového pyré nebo pečené dýně. Obohatit jí můžete taky saláty i těstoviny.  

 

Ale co takhle dýně nasladko?

O skvělé chuti dýňových dezertů vás přesvědčí naše šéfcukrářka z Bistrotéky Valachy Tamara Adamčíková, která denně peče ty nejlahodnější dezerty a dorty. 

Tamara nám ve spolupráci se značkou ETA upekla vynikající dýňové cupcaky a aby jste mohli ochutnat i vy, poskytla nám její recept i s návodem na přípravu. 

Recept na dýňové cupcaky najdete >>ZDE<<.

Za nás jsou bezkonkurenční, co myslíte vy?

dynove_cupcaky

(Zdroj: https://www.eta.cz/tadyjedoma/recepty/dynove-cupcakes/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=recepty&utm_content=dynove-cupcakes&fbclid=IwAR163zErrxcsHS6e1f6e8kCkvOIONwgWzILaITMPjcF7ZffvIotl7DUlGpE)