Netradiční Svatomartinské menu

Termín:

  • neděle 14. 11. 2021, start 16:30

  • Délka kurzu: 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2990 Kč/osoba
  • Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34.

  • Menu:
  1. Paštika z kuřecích jater s koňakem a rozmarýnem
  2. Kachní játra s karamelizovaným jablečným pyré, ostružinami a parmazánovou brioškou
  3. Pomalu pečené kachní stehno v sádle, bramborové gnocchi z pečených brambor s ořechy a kedlubnovým zelí na majoránce

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: