Nově: polední menu v Baru 1931 – testovací provoz

Čím se Bar 1931 liší od ostatních barů? Hlavní charakteristikou je jeho celodenní provoz, který je nyní obohacen i o polední nabídku obědů. Oproti svižnému bistro stylu, který na vás dýchne při obědovém času o patro výše, si v Baru 1931 můžete vychutnat spíše klidnější atmosféru. Každý všední den máte na výběr ze dvou variant menu servírovaných od 11:00 do 13:30, jejichž součástí je polévka, vytříbený servis a možnost párování s vínem nebo speciálními alkoholickými i nealkoholickými drinky. Kuchyně Baru 1931 je inspirovaná převážně středomořskou a italskou kuchyní vyznačující se čerstvostí a vysokou kvalitou surovin, velkým zastoupení zeleniny, masa, těstovin, salátů, luštěnin a bylinek.

 

Úterý 23. 4.         

  • vellutata di porri e patate / bramborovo – pórkový krém s krutonky (brambory, pórek, vývar, smetana, brambory)
  •  pollo alla potentina / dušené kuře Potenza (kuřecí stehno, rajčata, bílé víno, ovčí sýr pecorino, pečené brambory)
  • 195 Kč

odpolední nabídka od 14. do 19. hodiny – vietnamská polévka Pho s hovězím masem 145 Kč

večerní španělské tapas od 17. hodiny

Středa 24. 4.        

  • pasta e patate / těstovinová polévka s brambory (kuřecí vývar, řapíkatý celer, olivový olej Ursini, brambory, těstoviny Gragnano)
  • tuna empanada / španělský tuňákový koláč, zeleninový salát s fenyklem (tuňák, listové těsto, paprika, sýr; okurek, fenykl, zelené saláty, ředkvičky)
  • 195 Kč

odpolední nabídka od 14. do 19. hodiny – vietnamská polévka Pho s hovězím masem 145 Kč

večerní španělské tapas od 17. hodiny

Čtvrtek 25. 4.      

  • vellutata di broccoli / brokolicový krém (brokolice, brambory, kuřecí vývar, česnek, olivový olej Ursini)
  • estofado de carne de toro / ragú z masa bojových býků (hovězí maso, rajčata, papriky, červené víno, brandy, pečené brambory)
  • 195 Kč

odpolední nabídka od 14. do 19. hodiny – vietnamská polévka Pho s hovězím masem 145 Kč

večerní španělské tapas od 17. hodiny

Pátek 26. 4.         

  • zuppa di lenticchie / čočková polévka (zelená čočka, brambory, rajčata San Marzano, kuřecí vývar)
  • pollo con patate e asparagi al forno / kuře s pečenými bramborami a chřestem (kuřecí maso, brambory, chřest, jarní cibulka, citrony, sýr pecorino, olivový olej Ursini) 
  • 195 Kč

odpolední nabídka od 14. do 19. hodiny – vietnamská polévka Pho s hovězím masem 145 Kč

večerní španělské tapas od 17. hodiny


Víkendová nabídka:

Vietnamská polévka Pho s hovězím masem servírovaná v sobotu a neděli od 11. do 19. hodin 145 Kč