Nové sezónní menu!

Jak už je u nás zvykem, s novou sezónou přichází i nové sezónní menu.

Představujeme podzimní speciality našich kuchařů a věříme, že si ho zamilujete stejně jako my. Čeká vás nabídka pestrých jídel a výrazných chutí.

  • V podzimním menu najdete klasiku tohoto období – dýňovou polévku s dýňovým olejem a opraženými dýňovými semínky a oblíbenou kulajdu se zastřeným vejcem.
  • V předkrmech rozhodně musíte okusit marinované cukety s citronovým tvarohem a naší focacciou a novou verzi našeho tataráku – tatarák s cornichons okurčičkami, ančovičkou, koňakem, kečupem, dijonskou hořčicí, žloutkem, petrželkou a topinkou
  • V hlavních chodech můžete začít u vepřové panenky na bylinkách s dýňovým risottem, poté kohoutem na víně s cibulkami, žampiony a bramborovou kaší a následně králíkem s omáčkou z pečeného česneku, bramborovými noky na másle a šalotce s petrželkou

Pro milovníky našich „klasik“ máme dobrou zprávu. V menu samozřejmě necháváme oblíbený smažený sýr na přepuštěném másle, lanýžový tatarák, reuben sendvič a pozor – zpátky se vrací croque madame.

>>Celé sezónní menu<<
 

dynoverisotto