Prémiové steaky z čestru

Hitem Bistrotéky Valachy jsou prémiové steaky z prvotřídního masa „českého strakatého skotu“ – odtud zkratka čestr. Náš dodavatel Amaso si u prověřených dodavatelů vybírá konkrétní kusy dobytka, dohlíží na jejich stravu i zacházení se zvířetem. Maso nechávají odležet a vyzrát, tím je podtržena jeho chuť. Amaso si vybírá i pobočky, kde bude maso dodávat, protože velkou část jejich produkce jde do vyhlášeného řetězce gastronomických provozů Ambiente. Chuťově nemají tyto steaky chybu, přesvědčte se sami! V Bistrotéce je navíc podáváme s domácími hranolky smaženými v hovězím loji.
 

Druhy hovězích steaků Bistrotéky Valachy:

  • podplečí
  • bryndáček
  • zrcátko
  • květová špička
  • váleček
  • steakové žebro
  • veverka

Ke steakům doporučujeme některé z červených vín, s jehož výběrem vám poradí naši sommeliéři.