Ryby a mořské plody II. 29. 9. 2020

Ryby a mořské plody II. 29. 9. 2020

2490 Kč

 

  • Začátek kurzu: 17:00
  • Délka kurzu: 3,5 - 4 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2490 Kč/osoba
  • Lektor: Přemysl Kos

Přemysl Kos má praxi v oboru gastronomie více než 17 let z toho 8 let působil jako šéfkuchař. Pravidelně se účastní Mistrovství České republiky ve filetování lososa a působí jako lektor v Gril Weber akademie.

  • Menu:
  1. Bourání celé ryby
  2. Tatarák z lososa s koprem a šalotkou
  3. Steak z lososa s omáčkou beuerre blanc a fenyklovými brambory
  4. Losos pečený v papilotě s domácí majonézou
  5. Sabayone s ovocem a piškoty