Ryby a mořské plody 6. 2. 2024

Ryby a mořské plody 6. 2. 2024

Informace o ceně: 2 690 Kč
  • Začátek kurzu: 16:30
  • Délka kurzu: 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2690 Kč/osoba
  • Lektor: Přemysl Kos

Přemysl Kos má praxi v oboru gastronomie více než 17 let, z toho 8 let působil jako šéfkuchař. Pravidelně se účastní Mistrovství České republiky ve filetování lososa a působí jako lektor v Gril Weber akademie.

  • Menu:
  1. Ústřice s šalotkovým vinaigrette s bagetou z Bistrotéky Valachy
  2. Slávky na víně s domácí focacciou
  3. Chobotnice se salátem s pečenou paprikou a baby špenátem
  4. Celá ryba vlk v krustě, ratatouille
  5. Krém zabaglione s marsalou a ovocem