Ryby a mořské plody 8. 11. 2020

Ryby a mořské plody 8. 11. 2020

 

  • Začátek kurzu: 16:00
  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2490 Kč/osoba
  • Lektor: Přemysl Kos

Přemysl Kos má praxi v oboru gastronomie více než 17 let, z toho 8 let působil jako šéfkuchař. Pravidelně se účastní Mistrovství České republiky ve filetování lososa a působí jako lektor v Gril Weber akademie.

  • Menu:
  1. Ústřice s šalotkovým vinaigrette
  2. Slávky na víně s domácí focacciou
  3. Mušle svatého Jakuba s pastinákovým pyré a oříškovým máslem
  4. Chobotnice se salátem s pečenou paprikou a baby špenátem
  5. Celá ryba vlk v krustě, ratatouille