Street food letem světem

Termíny:

  • Chystáme termíny na podzim 2022

  • Délka kurzu: 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2690 Kč/osoba
  • Lektor: Jiří Lhota

Jiří Lhota působí v gastronomii již od roku 2007. Začínal jako kuchař v malém luxusním hotelu v Anglii. V současné době je lektorem ve škole vaření ve Fine Food Academy. Momentálně také působí jako nájemný kuchař v hotelu U Solné brány a také v Budějické Srdcovce. Při práci má nejraději různorodost, preciznost a kontakt s lidmi.

  • Menu:
  1. Fish´n´chips se zauzenou kaparovou mayonézou,
  2. Lahmacun s mletým jehněčím masem,
  3. Bahn mi s křupavým bůčkem
  4. Tacos (červená tortilla) s grilovaným hovězím masem, nakládaná červená cibule, avokádo, limeta, habanero salsa

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

velka_damska_jizda