Svatomartinské hody

Termín:

  • úterý 3. 11. 2020, start 17:00

  • Délka kurzu: 4 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2190 Kč/osoba
  • Lektor: Přemysl Kos

Přemysl Kos má praxi v oboru gastronomie více než 17 let, z toho 8 let působil jako šéfkuchař. Pravidelně se účastní Mistrovství České republiky ve filetování lososa a působí jako lektor v Gril Weber akademie. Již několik let vede svou vlastní restauraci.

  • Menu:
  1. Kachní paštika s tymiánem a brusinkami
  2. Husí kaldoun s drůbky
  3. Konfitované kachní stehýnko s červeným zelím s jablky, chlupaté knedlíky, lokše
  4. Lokše s povidly a mákem

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: