Vaření podle Jamieho Olivera 20. 2. 2024

Vaření podle Jamieho Olivera 20. 2. 2024

Informace o ceně: 2 690 Kč
  • Začátek kurzu: 16:30
  • Délka kurzu: 3,5 hodiny
  • Lektor: šéfkuchař Přemysl Kos
  • Cena: 2690 Kč/osoba

Přemysl Kos má již téměř 20. letou praxi v oboru gastronomie. Na pozici šéfkuchaře působí 10 let, aktuálně ve Vita Sana Clubu. Patří mu 10. místo v Mistrovství České republiky ve filetování lososa. Jeho vášní je grilování - miluje nestardantní věci na grilu, jako např. dezerty, nebo větší kusy masa. Vyznává  poctivou kuchyni, vaření z kvalitních surovin a nikdy nepohrdne sklenkou dobrého piva či vína. Je otcem tří dětí, které již od počátku vede ke kuchařskému řemeslu. 

Menu:

  1. Parfait z kachních jater, chléb z obchodu Bistrotéka Valachy
  2. Pečené kuře v těstě se sezónní zeleninou, bazalková majonéza
  3. Tagliatelle Bolognese
  4. Rychlé čokoládové brownies s minutkovou zmrzlinou