Velká dámská jízda

Termíny:

  • připravujeme další termíny na rok 2024​​​​​​

  •  Délka kurzu: cca 3 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 3290 Kč/osoba
  • Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se zařadila do Michelinského průvodce restauracemi a obdržela ocenění BIB GOURMAND (výjimečné jídlo za rozumnou cenu). 

Menu:

  1. Hovězí carpaccio s uzenou majonézou, nakládanými hnědými žampiony a parmezánem
  2. Risotto s mořskými plody, sušenými rajčaty a citronem
  3. Telecí ragú na paprice s domácími bramborovými gnocchi z pečených brambor a mascarpone
  4. Čokoládový fondán

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz