Velká dámská jízda

Termíny:

  • není vypsán další termín​​​​​​

  • Délka kurzu: cca 3 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2990 Kč/osoba
  • Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se letos objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND.

  • Menu:
  1. Hovězí carpaccio s uzenou majonézou, nakládanými hnědými žampiony a parmezánem
  2. Risotto s mořskými plody, sušenými rajčaty a citronem

  3. Telecí ragú na paprice s domácími bramborovými gnocchi z pečených brambor a mascarpone

  4. Čokoládový fondán


Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz