Velký kurz risotta 9. 12. 2024

Velký kurz risotta 9. 12. 2024

Informace o ceně: 2 990 Kč
  • Začátek: 16:30
  • Délka kurzu: 2,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2990 Kč/osoba
  • Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se letos objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND.

  • Menu:

  1. Risotto s parmazánovým krémem a balsamicem
  2. Černé Risotto s mořskými plody
  3. Fregola risotto s rajčaty, pomerančem a sýrem Burrata
  4. Smažené Arrancini risotto se šafránem a mozzarellou
  5. Risotto Aquarello aneb stařená rýže s lanýžem