Je libo jelení, dančí, kančí, nebo dokonce zaječí? Zvěřinové hody oslavíme v Bistrotéce Valachy o víkendu 23. – 25. 10. 2020.
Představte si chuť dokonale připraveného jeleního hřbetu na grilu a k tomu sklenku dobrého vína – napadá vás plán na lépe strávený podzimní večer? Nás ne, a proto si naši kuchaři dali obzvlášť záležet při sestavování tohoto speciálního zvěřinového menu. O skvělém výsledku se přijďte přesvědčit sami.
Čím je zvěřina tak výjimečná? Nejen že je zvěřinové maso výživnější, ale je také chuťově aromatičtější a výraznější než maso z běžných chovů. Díky své kvalitě a chuti je dodnes považováno jako pokrm králů.
A co si pro Vás naši kuchaři připravili?
Zvěřinový vývar se špekovým knedlíčkem....95,-
Škvarková pomazánka z kance s jarní cibulkou a naším chlebem....95,-
Roastbeef z daňka s kaparovou majonézou a naší bagetou....215,-
Na divoko dušené osso buco z jelena s máslovým rizotem....395,-
Zajíc na černo s mandlemi a opečenými špeclemi....495,-
Grilovaný hřbet z jelena s omáčkou z jalovce s našimi hranolky....495,-
Kančí kýta s šípkovou omáčkou s perníkovým knedlíkem....295,-
Burger z daňka s majonézou se zeleným pepřem, uzeným sýrem a s našimi hranolky....245,-
Zvěřinové speciality si můžete vychutnat od pátku do neděle v Bistrotéce Valachy a Baru 1931.
Doporučujeme rezervaci stolu na info@bistrovalachy.cz nebo tel: +420 577 055 444.