Asijská kuchyně I

Termín:

  • neděle 7. 4. 2024 od 16:30

  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 3290 Kč/osoba
  • Lektor: šéfkuchař Antonín Bradáč

Antonín Bradáč působí od roku 2007 do součastnosti jako Executive Chef, Central – Eastern Europe, ELECTROLUX s.r.o., Division  Food Service Equipment. Může se pochlubit mnoha kulinářskými oceněními. K jeho největším úspěchům patří prvenství na světové kuchařské soutěži Thailand Culinary World Challenge v thajském Bangkoku.

Menu:

  1. Grilované krevety s chilli papričkami, koriandrem, sezamem a limetkou, wakame salát
  2. Massaman curry s grilovaným hovězím pupkem, kardamomem a thajskou bazalkou
  3. Smažená rýže s krevetami, mungo klíčky, zázvorem a koriandrem
  4. Pšeničné nudle s vepřovou panenkou, houby shitaké, chilli a pak-choi

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

nebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN:

​​​​​​