Pekárna

Ve vlastní pekárně pro vás denně připravujeme čerstvý kvasový chléb. Věříme, že tradiční postupy, kvalitní suroviny, rukodělná výroba a láska k řemeslu jsou esencemi poctivé pekařiny. A právě na takové si v Bistrotéce necháváme záležet.

Naši pekaři pečou každý den čerstvou várku kvasového chleba.

Od založení kvasu až po samotné vytažení z trouby uběhne 24 hodin.

V nabídce najdete chléb pšenično-žitný, ale i ochucené varianty: se sušenými rajčaty, cibulový nebo se slunečnicovými semínky.

Objevte kouzlo kvasového chleba na kurzu pečení

  • Termíny: 3. 9., 15. 9., 12. 11. 2019 – všechny kurzy jsou nyní plně obsazeny. Chystáme pro vás termíny pro rok 2020, které můžete zakoupit i jako vhodný vánoční dárek. Buďte v obraze a přihlaste se k odběru novinek ZDE.
  • Začátek kurzu: nedělní kurzy v 16:00, pondělí a úterý od 17:00
  • Délka kurzu: 2 – 3 hodiny
  • Úroveň: začátečníci
  • Cena: 1790 Kč/osoba
  • Lektorka: vedoucí obchodu a pekárny Bistrotéky Valachy Lenka Molková

Lektorka Lenka Molková neskrývá svoji zálibu v gastronomii a netají se tím, že je "hobíkem". Postupem času se ovšem Lenčino nadšení pro jídlo přehouplo v plnohodnotnou práci. Aktuálně Lenka působí jako vedoucí obchodu a pekárny v Bistrotéce Valachy, které zasvětila několikaleté zkušenosti s domácím pečení chleba. Na kurzu rozhodně nečekejte tvrdého pekaře umazaného od mouky, ale srdečnou gastronomickou nadšenkyni, která se neostýchá sdílet svoji vášeň pro výrobu chleba včetně její originální receptury. 

Otevírací doba obchodu s vlastní pekárnou

  • Pondělí až čtvrtek: 7:00 – 21:00
  • Pátek: 7:00 – 22:00
  • Sobota: 8:00 – 21:00
  • Neděle: 9:00 – 20:00

Otevírací doby všech provozů

Kontakt

Telefonní číslo: +420577055444

E-mail: obchod@bistrovalachy.cz

V případě dotazů, připomínek a pochval nám napište na info@bistrovalachy.cz nebo nám, prosím, dejte vaši zpětnou vazbu prostřednictvím tohoto anonymního formuláře. Děkujeme!