Zažijte chuťový zážitek a naučte se péct tartaletky s Martinou Kynstlerovou! V našem kulinářském kurzu odhalíte tajemství přípravy dokonalých tartaletek a překvapíte tak své přátele nezapomenutelnými, vlastnoručně vyrobenými dezerty. Neváhejte a vstupte do světa sladkých dovedností s námi!
Zúčastněte se kurzu Slaně a boubelatě s Martinou Kynstlerovou! Objevte nevšední kombinace chutí od slaných kynutých koblih po vertikální tartaletku a bagel s pomazánkou z pečených paprik a naučte se tvořit gastronomická mistrovská díla. Získejte dovednosti, které přetvoří vaření v zábavnou a lahodnou výzvu!
Rozviňte svou vášeň pro pečení a zkuste něco víc než jen obyčejné zákusky! Druhý díl neobyčejných zákusků Vám otevře brány do světa úžasných chutí. S Martinou Kynstlerovou, vítězkou pořadu Peče celá země, se naučíte, jak z obyčejných dezertů vytvořit nezapomenutelná mistrovská díla. Připravte se a dejte svým dovednostem prostor pro vzlet!
Šestinásobný michelinský šéfkuchař je znovu v naší Škole vaření! Buďte u toho a naučte se vařit podle jednoho z nejslavnějších českých šéfkuchařů.
Roman Paulus získal v roce 2012 jako vůbec první český šéfkuchař michelinskou hvězdu a v letech 2013 až 2017 ji ještě pětkrát obhájil. Teď bude tento top český šéfkuchař, aktuálně působící v Bistru Paulus a Lobster Catering v Olomouci, hostovat u nás ve Škole vaření.
Roman vás naučí připravovat skvostní telecí tatarák vitello tonatto, skvělou chřestovou polévku, pomalu prohřátého lososa s hráškovým krémem a panna cottu s jahodovým pyré.
Letní škola grilování se stala jedním z nejoblíbenějších kurzů naší školy vaření, a proto jsme pro vás připravili pokračování! I druhý díl kurzu proběhne na naší krásné zahrádce u zadního parkoviště Obchodního domu Zlín, kde budeme mít k dispozici speciální grily a veškeré potřebné vybavení.
Představujeme nový kurz lektorky Kataríny Hladké, který ocení všichni příznivci veganské stravy. Katka si pro vás připravila veganské menu inspirované asijskou gastronomií. Na tomto kurzu se seznámíte a naučíte, jak si připravit veganské varianty oblíbených jídel, jako je aromatická polévka pho, poke bowl s tofu nebo tradiční indický pokrm.
Máte rádi dokonale připravené steaky anebo milujete hamburgery? Pak je načase pozvednout své grilovací umění a stát se opravdovým mistrem v grilování!
Na kurzu budete připravovat menu z kvalitního masa od dodavatele Emifood, který dodává do vyhlášených restaurací Červený Jelen, Tři Knížata, Case de Carli či restaurace Mincovna.
Šéfkuchař Přemysl Kos pro vás připravil zajímavé menu z kvalitního masa. Kurz proběhne venku na zahrádce Bistrotéky Valachy u zadního parkoviště Obchodního domu Zlín, kde budou umístěny speciální grily i veškeré potřebné vybavení.
Na kurzu pod vedením lektorky Lenky Molkové, která je vedoucí pekárny a obchodu Bistrotéky Valachy, se dozvíte jak upéct kvasový chléb v domácí troubě. Naučíte se postup přípravy základního kvasového pšenično-žitného chleba ve všech jeho fázích.
Frgál je tradičním valašským koláčem, který nezklame na žádné rodinné oslavě ani jako dárek. Na tomto kurzu vedeném pekařkou a cukrářkou Resortu Valachy se naučíte ty nejlepší koláče, které vám budou závidět i vaše babičky.
Přichystali jsme pro vás jedinečný zážitek - naučte se péct dort s kokosovým korpusem a svěžími náplněmi z manga a marakuji. Krok za krokem odhalíte tajemství spojení těchto lahodných ingrediencí a posunete své pečení na novou úroveň. Připojte se k nám a dejte svým dezertům vůni exotické dovolené!
Co si zakousnout něco sladkého ke kávě nebo na oslavě oslnit přátele výborným dezertem? Právě pro vás jsme připravili novinku ve škole vaření, kde se s Martinou Kynstlerovou naučíte péct neobyčejné zákusky.
Další termíny oblíbené Velké pánské jízdy jsou opět tady! Na kurzu si pánové po úvodní degustaci rumu Pacto Navio připraví hovězí tatarák s parmezánovými chipsy, oblíbený burger dvojručák nebo steak s koňakovou omáčkou. Nebude samozřejmě chybět ani krevetové risotto a sladká tečka v podobě flambovaného ananasu s karamelem. Kurz je určen pouze pro pány. Ideální jako dárek pro vaše partnery, co říkáte dámy?
Hovězí filet neboli biftek, pepřová omáčka, král steaků mezi šéfkuchaři – vysoký roštěnec, holandská omáčka a její alternativy, Flap steak – neznámý steak s názvem Bryndáček, Máslová omáčka s lanýžem, Cajunské brambory, Míchaný listový salát s granátovým jablkem a medovým dresinkem. Staňte se hvězdou kuchyně.
Šéfkuchař Tomáš Černý si pro Vás připravil Velký kurz Risotta aneb jak správně připravit risotto a jeho varianty. Těšit se můžete na černé risotto s mořskými plody, Fregola risotto s rajčaty, Smažené Arrancini risotto se šafránem a mozzarellou nebo Risotto Aquarello ze stařené rýže a lanýžem.
Pod vedením zkušeného lektora Přemysla Kose se budeme soustředit na přípravu několika grilovaných specialit, které budou návštěvníci moci v průběhu kurzu vychutnat. Tento nezapomenutelný zážitek se uskuteční v otevřeném prostoru na jižní straně Obchodního domu Zlín, což zaručí příjemné venkovní prostředí pro grilování a společné setkání.
Fúze české a francouzské cukrařiny ve třech různých zákuscích z odpalovaného těsta. Pod vedením cukrářky Lucie Cimburkové se naučíte, jak se takové těsto správně připravuje, jak si udělat božský slaný karamel a v neposlední řadě si vyzkoušíte několik receptů na složitější i úplně jednoduché krémy, které s odpalovaným těstem skvěle fungují.
Na tomto kurzu, jenž je určený pro milovníky plodů moře, se pod vedením šéfkuchaře Přemysla Kose naučíte jak připravit ústřice s šalotkovým vinaigrette, slávky na víně s domácí focacciou nebo mušle svatého Jakuba. Vrcholem menu je pak chobotnice a vlk v krustě s ratatouille.
Kurz, který představí základní filosofii curry, provede Vás Srí Lankou, Thajskem, Indií a Malajsií. Připravíte si curry pomocí směsí koření i curry pasty. Ochutnáte exotické chutě autentických surovin a přivoníte k čerstvým asijským bylinám. Kurzem Vás provede šéfkuchař Jiří Lhota.
Představujeme nový kurz se šéfkuchařem Markem Lojdou, který je Ambassadorem Makro akademie od roku 2022. Zkušenosti sbíral nejen v ČR, ale i v zahraničí. Například v restauraci Paloma, v Mougines ve Francii, získal s týmem, ve kterém pracoval jako sous chef, druhou Michelinskou hvězdu. Na tomto kurzu vaření si pro vás připravil menu inspirované francouzskou kuchyní.
Vánoce jsou tady a co by to byly za svátky bez vůně čerstvě upečeného vánočního cukroví? Pokud máte chuť se naučit upéct vánoční cukroví, máme pro vás jedinečnou příležitost! Kurzem pečení vás provede vítězka pořadu Peče celá země Martina Kynstlerová.
Kurzy jsou určeny pro osoby starší 18 let a probíhají ve speciální kuchyni, která je součástí Bistrotéky Valachy. Využijte dárkových poukazů jako vhodného dárku pro vaše blízké. Prosíme, dostavte se 15 minut před začátkem kurzu. Pro parkování lze využít přímo parkoviště před Obchodním domem Zlín. S veškerými dotazy se neváhejte obrátit na skolavareni@bistrovalachy.cz. Pokud máte zájem o soukromou či firemní školu vaření, cena se může lišit oproti našim vypsaným kurzům. Rozumíme tomu, že individuální potřeby a požadavky se mohou výrazně lišit, a proto jsme připraveni vytvořit nabídku přesně na míru vašim potřebám. Dárkové poukazy pro vás vystavíme do jednoho až dvou dnů společně se zálohovou fakturou.
Chcete být v obraze a mít nejžhavější novinky o nově vypsaných kurzech vaření mezi prvními?
Přihlašte se k odebírání newsletteru!
Zajímají mě informace o storno podmínkách
Tradiční český výrobce domácích spotřebičů. Přemýšlíte o novém kuchyňském robotu, mixéru či kávovaru? V eshopu Eta si rozhodně vyberete to pravé.
Vedle kuchyňských spotřebičů v Etě pořídíte i další domácí příslušenství. Od vysavačů a sušiček na prádlo až po holicí strojky a kulmy.
Tescoma je český výrobce a prodejce kuchyňských potřeb se sídlem ve Zlíně. Tescoma výrobky se od založení v roce 1992 staly nedílnou součástí většiny domácností.
Široký sortiment kvalitních výrobků Tescoma od hrnců přes, nože až po kuchyňské váhy naleznete na eshopu Tescoma.
Dilema: koupit, nebo nekoupit multifunkční parní troubu?
Stále zvažujete pro a proti? Poznejte jedinečné vlastnosti multifunkčních parních trub Electrolux na vlastní kůži. Více informací naleznete na webových stránkách Electrolux.
Hledáte pomocnici do kuchyně? Vyzkoušejte si vaření v páře
Přesvědčte se o jedinečných vlastnostech multifunkční parní trouby v rámci kurzu vaření. Více informací naleznete na webových stránkách AEG.
Provozovatel: HP TRONIC, s.r.o,. náměstí Práce 2523, Zlín, 76001, IČ: 60323418, DIČ: CZ60323418, sp. zn. C 38954 vedená u Krajského soudu v Brně
GDPR kontakt: gdpr@valachy.cz | Zásady ochrany osobních údajů | Informace o souborech cookies |
PARTNEŘI