Škola vaření

KURZY VAŘENÍ // DÁRKOVÉ POUKAZY

 KURZY PRO ROK 2021 a 2022

Právě jsme zveřejnili kurzy vaření na rok 2022, které jsou ideálním dárkem pro vaše nejbližší.

 


VIETNAMSKÁ KUCHYNĚ 

29. 11. 2021 - VOLNÁ MÍSTA

12. 1. 2022 - NOVÝ TERMÍN

13. 1. 2022 - NOVÝ TERMÍN

Vietnamská kuchyně je čerstvou novinkou ve škole Vaření Bistrotéky Valachy. Šéfkuchař May Tran Hau Vás naučí jak připravit čerstvé letní závitky s trhanou kachnou nebo Karamelizovaná kuřecí stehna na limetkových listech.

3490 Kč 


Vánoční příprava humra

KURZ PEČENÍ CHLEBA

16. 1., 24. 1., 13. 2., 27. 2., 20. 3. 2022 - NOVÉ TERMÍNY  

Na kurzu pod vedením lektorky Lenky Molkové, která je vedoucí pekárny a obchodu Bistrotéky Valachy, se dozvíte jak upéct kvasový chléb v domácí troubě. Naučíte se postup přípravy základního kvasového pšenično-žitného chleba ve všech jeho fázích.

1990 Kč 


THAJSKÁ KUCHYNĚ I.

6. 3. 2022 - NOVÝ TERMÍN

 

Holdujete asijské kuchyni, která v sobě snoubí sladkokyselé chutě s nádechem chilli? Naučte se přípravě tradičních thajských pokrmů pod vedením zkušeného Antonína Bradáče.

2990 Kč 


Vánoční příprava humra

VÁNOČNÍ PŘÍPRAVA HUMRA

12. 12. 2021 - NOVÝ TERMÍN  

Na prosinec jsme pro vás přichystali kurz přípravy humra, jež může být inspirací pro štědrovečerní večeři, pokud hledáte alternativu k té české nebo chcete poznat, jak vypadá tradiční vánoční pokrm Španělů. Každý kurzista bude mít k dispozici svého humra, kterého zpracuje pod vedením šéfkuchaře Tomáše Černého.

2990 Kč 


 DOKONALÁ PŘÍPRAVA ZVĚŘINY

30. 11. 2021 - NOVÝ TERMÍN

K podzimu tradičně patří zvěřinové hody. S šéfkuchařem Přemyslem Kosem se u tohoto kurzu naučíte, jak připravit bažantí speciality nebo srnčí hřbet s rakytníkovou omáčkou. Nebude chybět ani dezert v podobě hruškového tarte tatin.

2490 Kč 

Dokonalá příprava zvěřiny 30. 11. 2021


 

STEAKY A OMÁČKY

9. 1. 2022 - NOVÝ TERMÍN

10. 1. 2022 - NOVÝ TERMÍN​​​​​​

Hovězí filet neboli biftek, pepřová omáčka, král steaků mezi šéfkuchaři – vysoký roštěnec, holandská omáčka a její alternativy, Flap steak – neznámý steak s názvem Bryndáček, Máslová omáčka s lanýžem, Cajunské brambory, Míchaný listový salát s granátovým jablkem a medovým dresinkem. Staňte se hvězdou kuchyně.

2990 Kč

​​​​


THAJSKÁ KUCHYNĚ II.

5. 12. 2021 - VYPRODÁNO

30. 1. 2022 - NOVÝ TERMÍN​​​​

Čerstvé jarní závitky s krevetami, Tom Yum Kai aneb Tradiční polévka s kuřecím masem, batátové nudle s vepřovým masem nebo ikonický kuřecí Satay s omáčkou z kokosového mléka – toto thajské menu potěší začínající i pokročilejší kuchaře.

2990 Kč


 

THAJSKÁ KUCHYNĚ III.

6. 2. 2022 - NOVÝ TERMÍN​​​​​​

Šéfkuchař Antonín Bradáč si připravil i třetí díl oblíbené asijské kuchyně, jejíž menu dominují 2 hlavní chody z mořských plodů - Smažené jarní závitky s krevetami a Pečený mořský vlk v solné krustě.

2990 Kč

​​​​


VELKÁ PÁNSKÁ JÍZDA 

20. 2. 2022 - NOVÝ TERMÍN

21. 2. 2022 - NOVÝ TERMÍN

Další termíny oblíbené Velké pánské jízdy jsou opět tady! Na kurzu si pánové po úvodní degustaci rumu Pacto Navio připraví hovězí tatarák s parmazánovými chipsy, oblíbený burger dvojručák nebo steak s koňakovou omáčkou. Nebude samozřejmě chybět ani krevetové risotto a sladká tečka v podobě flambovaného ananasu s karamelem. Kurz je určen pouze pro pány. Ideální jako dárek pro vaše partnery, co říkáte dámy?

2990 Kč 

 

 

KURZ PEČENÍ FRGÁLŮ

Připravujeme termíny na jaro 2022

Frgál je tradičním valašským koláčem, který nezklame na žádné rodinné oslavě ani jako dárek. Na tomto kurzu vedeném pekařkou a cukrářkou Resortu Valachy se naučíte ty nejlepší koláče, které vám budou závidět i vaše babičky. 

1790 Kč


KOUZLO 5 DRUHŮ MASA

13. 3. 2022 - NOVÝ TERMÍN

14. 3. 2022 - NOVÝ TERMÍN

​​​Jeden z nejoblíbenějších hostujících lektorů Tomáš Černý již po několikáté dorazí se svým kurzem Kouzlo 5 druhů masa! Tento kurz byl speciálně navržen pro všechny milovníky masa, kteří nechtějí v kuchyni trávit dlouhé hodiny. 

2990 Kč

 

 

 

VAŘENÍ PODLE JAMIEHO OLIVERA

Plánujeme nové termíny

Další pokračování oblíbeného kurzu s recepty populárního Jamieho Olivera. Vše pod vedením zkušeného lektora Přemka Kose. Vyzkoušíte si přípravu parfaitu z kachních jater, pečené kuře v těstě, hovězí bolognese nebo domácí váječné těstoviny. Vše bude zakončeno čokoládovým brownies se zmrzlinou.

2490 Kč 

 

 


ITALSKÁ KUCHYNĚ

28. 11. 2021 - VYPRODÁNO​​​​

Gastronomie inspirovaná Itálií je oblíbená v celém světě. Na tomto kurzu se naučíte výrobě vlastní pasty, objevíte kouzlo přípravy all dente, naučíte se několik druhů omáček a zjistíte, s jakým druhem těstovin je kombinovat.

2490 Kč 

 


Kurzy jsou určeny pro osoby starší 18 let a probíhají ve speciální kuchyni, která je součástí Bistrotéky Valachy. Využijte dárkových poukazů jako vhodného dárku pro vaše blízké. Prosíme, dostavte se 15 minut před začátkem kurzu. Pro parkování lze využít přímo parkoviště před Obchodním domem Zlín. S veškerými dotazy se neváhejte obrátit na rezervace@bistrovalachy.cz. Rádi pro Vás připravíme soukromé kurzy různého zaměření pro Vaše přátelé, firemní partnery nebo kolegy.

Chcete být v obraze a mít nejžhavější novinky o nově vypsaných kurzech vaření mezi prvními?

Přihlašte se k odebírání newsletteru!


Zajímají mě informace o storno podmínkách


Partneři Kuchařské školy Bistrotéka Valachy

Dilema: koupit, nebo nekoupit multifunkční parní troubu? 

Stále zvažujete pro a proti? Poznejte jedinečné vlastnosti multifunkčních parních trub Electrolux na vlastní kůži. Více informací naleznete na webových stránkách Electrolux.

Hledáte pomocnici do kuchyně? Vyzkoušejte si vaření v páře

Přesvědčte se o jedinečných vlastnostech multifunkční parní trouby v rámci kurzu vaření. Více informací naleznete na webových stránkách AEG.