Škola vaření

KURZY VAŘENÍ 2020 // DÁRKOVÉ POUKAZY

 KURZY PRO ROK 2020

KURZ PEČENÍ FRGÁLŮ

 10.11. 2020

13. 10. 2020 - vyprodáno

Frgál je tradičním valašským koláčem, který nezklame na žádné rodinné oslavě ani jako dárek. Na tomto kurzu vedeném pekařkou a cukrářkou Resortu Valachy se naučíte ty nejlepší koláče, které vám budou závidět i vaše babičky. 

1790 Kč


KOUZLO 5 DRUHŮ MASA

22. a 23. 11. 2020

​​​Jeden z nejoblíbenějších hostujících lektorů Tomáš Černý již po několikáté dorazí se svým kurzem Kouzlo 5 druhů masa! Tento kurz byl speciálně navržen pro všechny milovníky masa, kteří nechtějí v kuchyni trávit dlouhé hodiny. 

2990 Kč


 

 

RYBY A MOŘSKÉ PLODY II.

 9. 11. 2020 

Druhé pokračování úspěšného kurzu s šéfkuchařem Přemyslem Kosem! Kurz je zaměřen převážně na velmi oblíbeného lososa, ze kterého si připravíme tatarák, steak nebo netradičně úpravíme v papilotě. Naučíme vás také bourat celou rybu a vše zakončíme sladkou tečkou.

2490 Kč 

 


VAŘENÍ PODLE JAMIEHO OLIVERA​​​​​​

6. 10. 2020 

Jamie Oliver je známý jako šéfkuchař bez čepice a jeho recepty jsou oblíbené po celém světě. Naučte se přípravě pokrmů tohoto slavného nadšence do gastronomie.

2490 Kč

 

 


 

 

VELKÁ PÁNSKÁ JÍZDA

11. 10. 2020 - poslední volná místa

a 12. 10. 2020

Kurz vyloženě pro mužskou společnost. Dámy, tento kurz je ideálním dárkem pro vaše partnery, kteří holdují dobrému jídlu a pití. Na kurzu si pod vedením Tomáše Černého připraví pětichodové menu. Nebude chybět ani pětichodové menu a výběrový rum.

2990 Kč 


DOKONALÁ PŘÍPRAVA ZVĚŘINY

14. 10. 2020

Podzim klepe na dveře a k němu neodmyslitelně patří nejen zvěřinové hody. Připravili jsme pro vás novinku s našim lektorem-šefkuchařem Přemyslem Kosem. Těšit se můžete na srnčí hřbet s rakytníkovou omáčkou, bažantí stehýnko s houbovou ...

2190 Kč 

 


KURZ PEČENÍ KVASOVÉHO CHLEBA

 15. 10. a 2. 11. 2020 - vyprodáno​​​​​​ 

7. 12. 2020 - nový termín

Za poměrně krátký čas si kvasový chléb Bistrotéky Valachy získal svoje jméno. Vy se jeho tajné receptuře můžete naučit pod vedením Lenky Molkové. Tento kurz je určen pouze pro 8 osob, což zajišťuje individuální přístup, prostor pro diskuzi a výměnu zkušeností.

1990 Kč 


THAJSKÁ KUCHYNĚ II.

18.10. a 15.11. 2020

Čerstvé jarní závitky s krevetami, Tom Yum Kai aneb Tradiční polévka s kuřecím masem, batátové nudle s vepřovým masem nebo ikonický kuřecí Satay s omáčkou z kokosového mléka – toto thajské menu potěší začínající i pokročilejší kuchaře.

2990 Kč


MEXICKÁ KUCHYNĚ

20. 10. 2020

Latinskoamerické chutě, které možná znáte, ale jejich kombinace vás stejně nikdy neomrzí. Naučte se přípravě salsy guacamole, vepřového tacos ve vlastně vyrobené kukuřičné placce, buritto de pollo nebo churros. Užijte si kousek Mexika!

2190 Kč 



STEAKY A OMÁČKY

25. 10. a 26. 10. 2020

Hovězí filet neboli biftek, pepřová omáčka, král steaků mezi šéfkuchaři – vysoký roštěnec, holandská omáčka a její alternativy, Flap steak – neznámý steak s názvem Bryndáček, Máslová omáčka s lanýžem, Cajunské brambory, Míchaný listový salát s granátovým jablkem a medovým dresinkem. Staňte se hvězdou kuchyně.

2990 Kč

​​​​

SVATOMARTINSKÉ HODY

3. 11. 2020 

Novinka letošního podzimu. Svatomartinské hody se těší v českých zemích velké oblibě. Vyzkoušejte si přípravu kachní paštiky, kterou si odnesete domů. Naučíte se připravovat husí kaldoun, konfitované kachní stehýnko s červeným zelím s jablky. Vše samozřejmě zakončíte sladkou tečkou, která nesmí chybět. Buďte na svatomartinské hody připraveni. 

2190 Kč 


ITALSKÁ KUCHYNĚ

4. 11. 2020 - poslední volné místo

Gastronomie inspirovaná Itálií je oblíbená v celém světě. Na tomto kurzu se naučíte výrobě vlastní pasty, objevíte kouzlo přípravy all dente, naučíte se několik druhů omáček a zjistíte, s jakým druhem těstovin je kombinovat.

2490 Kč 


RYBY A MOŘSKÉ PLODY 

 8. 11. 2020

Jsou dvě skupiny lidí - ti, kteří je milují a ti, kteří je v oblibě příliš nemají. Pokud patříte do první skupiny, pak je tento kurz právě pro vás. Připravte si ústřice, slávky na víně, mušle sv. Jakuba, chobonici a mořského vlka.

2490 Kč 

​​​​​​


THAJSKÁ KUCHYNĚ III.

6. 12. 2020 

Holdujete asijské kuchyni, která v sobě snoubí sladkokyselé chutě s nádechem chilli? Naučte se přípravě tradičních thajských pokrmů jakými jsou polévka s rýžovými nudlemi a pak-choi nebo pečený mořský vlk v solné krustě pod vedením zkušeného Antonína Bradáče.

2990 Kč 


 

Kurzy jsou určeny pro osoby starší 18 let a probíhají ve speciální kuchyni, která je součástí Bistrotéky Valachy. Využijte dárkových poukazů jako vhodného dárku pro vaše blízké. Prosíme, dostavte se 15 minut před začátkem kurzu. Pro parkování lze využít přímo parkoviště před Obchodním domem Zlín. S veškerými dotazy se neváhejte obrátit na rezervace@bistrovalachy.cz. Rádi pro Vás připravíme soukromé kurzy různého zaměření pro Vaše přátelé, firemní partnery nebo kolegy.

Chcete být v obraze a mít nejžhavější novinky o nově vypsaných kurzech vaření mezi prvními?

Přihlašte se k odebírání newsletteru!


Zajímají mě informace o storno podmínkách


Partneři Kuchařské školy Bistrotéka Valachy

Dilema: koupit, nebo nekoupit multifunkční parní troubu? 

Stále zvažujete pro a proti? Poznejte jedinečné vlastnosti multifunkčních parních trub Electrolux na vlastní kůži. Více informací naleznete na webových stránkách Electrolux.

Hledáte pomocnici do kuchyně? Vyzkoušejte si vaření v páře

Přesvědčte se o jedinečných vlastnostech multifunkční parní trouby v rámci kurzu vaření. Více informací naleznete na webových stránkách AEG.