Kurz steaků a omáček

Termíny:

  • pondělí 11. 1. 2021, start 16:30
  • pondělí 1. 2. 2021, start 16:30 - vyprodáno
  • pondělí 22. 3. 2021, start 16:30 - vyprodáno
  • pondělí 26. 4. 2021, start 16:30

Délka kurzu. : 3 – 3,5 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 2990 Kč/osoba
Lektor: Tomáš Černý
Tomáš Černý je šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu a po sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice.

Menu:
Hovězí filet neboli biftek
Pepřová omáčka
Král steaků mezi šéfkuchaři – vysoký roštěnec
Holandská omáčka a její alternativy
Flap steak – neznámý steak s názvem Bryndáček
Máslová omáčka s lanýžem
Cajunské brambory
Míchaný listový salát s granátovým jablkem a medovým dresinkem

Zaujal vás tento kurz? 

rezervace@bistrovalachy.cz

Věnujte dárkový poukaz: