Kurz steaků a omáček

Termín:

  • pondělí 10. 10. 2022 od 16:30 - Vyprodáno​​​

Délka kurzu: 2,5-3 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 2990 Kč/osoba
Lektor: Tomáš Černý

Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se letos objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND.

Menu:
Hovězí filet neboli biftek
Pepřová omáčka
Král steaků mezi šéfkuchaři – vysoký roštěnec
Holandská omáčka a její alternativy
Flap steak – neznámý steak s názvem Bryndáček
Máslová omáčka s lanýžem
Cajunské brambory
Míchaný listový salát s granátovým jablkem a medovým dresinkem

Zaujal vás tento kurz? 

rezervace@bistrovalachy.cz

​​​​​