Termín:
Délka kurzu: 2,5-3 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 3290 Kč/osoba
Lektor: Tomáš Černý
Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se letos objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND.
Menu:
Hovězí filet neboli biftek
Pepřová omáčka
Král steaků mezi šéfkuchaři – vysoký roštěnec
Holandská omáčka a její alternativy
Flap steak – neznámý steak s názvem Bryndáček
Máslová omáčka s lanýžem
Cajunské brambory
Míchaný listový salát s granátovým jablkem a medovým dresinkem
Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz
Provozovatel: HP TRONIC, s.r.o,. náměstí Práce 2523, Zlín, 76001, IČ: 60323418, DIČ: CZ60323418, sp. zn. C 38954 vedená u Krajského soudu v Brně
GDPR kontakt: gdpr@valachy.cz | Zásady ochrany osobních údajů | Informace o souborech cookies |
PARTNEŘI