Kurz steaků a omáček

Termíny:

  • neděle 28. 6. 2020, start 16:00

Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
Úroveň: pro všechny
Cena: 2990 Kč/osoba
Lektor: Tomáš Černý
Tomáš Černý je šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu a po sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice.

Menu:
Hovězí filet neboli biftek
Pepřová omáčka
Král steaků mezi šéfkuchaři – vysoký roštěnec
Holandská omáčka a její alternativy
Flap steak – neznámý steak s názvem Bryndáček
Máslová omáčka s lanýžem
Cajunské brambory
Míchaný listový salát s granátovým jablkem a medovým dresinkem

Zaujal vás tento kurz? 

rezervace@bistrovalachy.cz