Španělská kuchyně

Termín: plánujeme na rok 2023

  • Začátek: 16:30
  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2990 Kč/osoba
  • Lektor: Robert Janíček

 

Robert Janíček se věnuje španělské kuchyni více než 10 let. Působil v restauracích ve španělských městech Kastilie La-Mancha a Granadě. Po návratu ze Španělska, jehož je velký milovník, si v Brně otevřel svůj vlastní tapas bar s názvem Saffron Bar & Tapas, který provozoval 1,5 roku. Z důvodu rozsláhlé rekonstrukce celé ulice je nyní bar uzavřen.

Menu:

  • Paella z ryb a plodů moře
  • Kalamáry s mandlemi
  • Plněné žampiony pečené v jamón serrano
  • Krokety z tresky s omáčkou Mojo Rojo

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz