Španělská kuchyně

Termín: 

  • středa 27. 9. 2023 

  • Začátek: 16:30
  • Délka kurzu: 3 – 3,5 hodiny
  • Úroveň: pro všechny
  • Cena: 2990 Kč/osoba
  • Lektor: Robert Janíček

 

Robert Janíček se věnuje španělské kuchyni více než 10 let. Působil v restauracích ve španělských městech Kastilie La-Mancha a Granadě. Po návratu ze Španělska, jehož je velký milovník, si v Brně otevřel svůj vlastní tapas bar s názvem Saffron Bar & Tapas, který provozoval 1,5 roku. Z důvodu rozsláhlé rekonstrukce celé ulice je nyní bar uzavřen.

Menu:

  1. Paella
  2. Treska s česnekovou emulzí / pečená zelenina po katalánsku
  3. Pastýřova pánev z drobečku a iberica

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz

ebo OBJEDNEJTE JAKO DÁRKOVÝ POUKAZ PRO DANÝ TERMÍN: